Felicitari, Blogal Initiative!

In aceste zile, prietenii mei de la Blogal Initiative aniverseaza 200.000 de euro. Da, da, citesti bine, in cei aproape sase ani de zile de existenta, au oferit bloggerilor premii in valoare de 200.000 de euro. Ma bucur ca cei din Koperativa 2.0 au reusit sa treaca acest prag si sa devina parintii celei mai mari familii de blogeri din Romania.

foto credit: Cristian Balaban

Participand la campaniile lor, am fost si eu de mai multe ori castigatorul anumitor premii, dar sunt si castigatorul celei de-a X-a editii a Campionatului National de Blogging. Prin intermediul Blogal Initiative, am reusit sa cunosc foarte multi bloggeri din tara si sa particip la diferite evenimente la Cluj, Sibiu, Brasov sau Bucuresti. Prin intermediul lor, am primit invitatii la evenimente diverse, ca blogger oficial.

Am avut chiar onoarea si placerea sa il am invitat la Medias Mentorshiop pe Chinezu, care le-a impartasit tinerilor medieseni din tainele social-media. Cu ocazia lansarii Sibiu Blogal Initiative, am fost primul blogger care si-a facut cont pe platforma. Asta multumita lui Vlad Dulea, care m-a ales ca exemplu la prezentare.

La final, le multumesc prietenilor mei pentru ajutorul oferit si cu ocazia lansarii cartilor mele “Mediasul radiofonic 1950-2013” si “Mediesenii rock and roll”, deoarece, prin intermediul lor, aceste carti au ajuns cunoscute in lumea bloggerilor si unele exemplare chiar si in bibliotecile lor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.