Feeric Fashion Days Sibiu 2015 : Ziua a treia

Cel mai important festival de moda din Europa de Est, Feeric Fashion Days, a inceput ieri, 8 iulie a.c., cu o prezentare total atipica, pe pista Aeroportului International Sibiu. Cu sprijinul Aeroportului si companiei Blue Air, brandul sibian A for A a prezentat o colectie multibrand dintr-un avion, pe pista de aterizare.

FFD Aeroport - Dragos Dumitru

La apus, Bianca Popp, unul dintre designerii cu vechime in festivalul de moda de la Sibiu, a prezentat o noua colectie intr-un decor de-a dreptul fabulos, sub porticul principal al Bisericii Evanghelice din Piata Huet. In regia lui Pablo Patane, unul dintre cei mai renumiti directori artistici ai marilor saptamani ale modei, colectia Biancai a starnit ropote de aplauze din partea spectatorilor prezenti la spectacol.

FFD Feeric Venue - Dragos Dumitru

Ultimele patru prezentari ale zilei au avut loc in Feeric Venue / Redal Expo. Mihher, Go Style, Spencer – cu o colectie exclusiv masculina si brandul de lenjerie parizian Lise Charmel au incheiat o zi perfecta.

FFD Lise Charmel - Dragos Dumitru

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

10 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.