Feeric Fashion Days Sibiu 2015 : Prima zi

Ieri a inceput la Sibiu, editia 2015 a Feeric Fashion Days. Prima prezentare a zilei a avut loc in Feeric Venue / Redal Expo, o prezentare extrem de duioasa si sensibila. Evenimentul este un concept al Asociatiei Open Your Heart si a fost prezentat de vedeta Cosmina Pasarin. 

Atipic Beauty - foto Cornel Petrus

Feeric Fashion Days a continuat apoi cu prezentarea Concepto, in curtea interioara a Muzeului de Istorie – Casa Altemberger. O colectie de toamna-iarna, plina de culoare si de exuberanta, pusa in valoare de decorul magnific al muzeului.

Andra Handaric - foto Dragos Dumitru

Somptuoasele scari ale Palatului de Vara ale Baronului Samuel von Brukenthal din Avrig au purtat spre incantarea publicului colectia celor doi designeri argentinieni, Diego de Biase si Eduardo Perez, care au creat brandul Sarah Jessy Jones.

Sarah Jessy Jones - foto Dragos Dumitru

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.