Feeric Fashion Days, partenerul New York Fashion Week

Cel mai important festival de moda din estul Europei, Feeric Fashion Days, a incheiat un parteneriat cu FTL Moda, una dintre cele mai importante case de productie din cadrul  New York Fashion Week.

 Prezentare FTL Moda - Copy

Prin incheierea acestui parteneriat, Feeric Fashion Days devine un important punct de selectie pentru designerii ce urmeaza sa participe la saptamana modei din New York. In baza parteneriatului, jurnalisti, designeri, producatori, modele, buyeri de moda vor participa in vara la festivalul de la Sibiu. Rozalia Bot este primul designer care face pasul spre New York Fashion Week prin intermediul festivalului de la Sibiu. Rozalia si-a prezentat deja noua colectie pentru sezonul toamna/iarna 2015, in 15 februarie, la Lincoln Center, in cadrul prestigiosului eveniment. „Pentru Feeric Fashion Days este cel mai important pas facut pana acum. Este o recunoastere internationala la cel mai inalt nivel a calitatii productiei realizata de echipa noastra la Sibiu si, de curand si la Alba Iulia”, spune Mitichi, producatorul Feeric Fashion Days.

 FFD la Milano

Prezent la Milano pentru saptamana modei, festivalul de la Sibiu si-a extins legaturile si in moda italiana. Haute Future Fashion Academy, detinatoarea licentei de studiu haute couture in Milano, a gazduit o prezentare a Feeric Fashion Days in fata viitorilor absolventi, cei mai buni dintre ei urmand sa isi prezinte colectiile de absolvire in fata publicului din Sibiu si Alba Iulia in vara acestui an.

„A fost o surpriza placuta sa descopar ca moda nu are granita. Am discutat cu studenti din toate colturile lumii despre oportunitatea de a-si porni cariera in cadrul unei saptamani de moda iar Alba Iulia si Sibiul li s-au parut extrem de atractive. Au apreciat nespus ineditul si creativitatea prezentarilor individuale la Feeric Fashion Days. Iar pe multi dintre ei ii vom vedea la vara in Romania”, mai spune Mitichi. 

Prezentare Haute Future Fashion Academy - Copy

Feeric Fashion Days a fost parte din prezentarea realizata de FTL Moda si designerii Antonio Urzi si Hendrik Vermeulen in cadrul Milano Fashion Week. Antonio Urzi este designerul casei Versace ce creaza costumele de scena pentru artisti internationali precum Lady Gaga, Beyonce si Madonna. O buna parte din aceste costumatii le vom vedea in aceasta vara la Feeric Fashion Days.

Festivalul Feeric Fashion Days va avea loc in acest an intre 3 si 12 iulie la Alba Iulia si Sibiu. Peste 50 de designeri si peste 100 de personalitati ale lumii modei, din 20 de tari, vor oferi recunoastere internationala celui mai important eveniment de moda din Europa de Est.  

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.