Feeric Fashion Days, editia 2015

Cea de-a opta editie a Feeric Fashion Days transforma festivalul de moda de la Sibiu in cea mai importanta saptamana a modei din Europa de Est, dupa crearea legaturii dintre festivalurile din Alba Iulia si Sibiu. Feeric Fashion Days 2015 incepe in 4-5 iulie a.c. in Alba Iulia si continua intre 7 si 12 iulie a.c. la Sibiu, cu peste 50 de prezentari de moda realizate de designeri recunoscuti in intreaga lume.
FFD Sibiu
Dimensiunea internationala a Feeric Fashion Days este data, in primul rand, de invitatii ce vor poposi in cele doua orase ale Transilvaniei pe durata acestei saptamani a modei. Designer, actrita si model de talie internationala, Catrinel Menghia a ales Sibiul pentru prima ei prezentare din postura de designer, cu noua sa colectie de genti intitulata Catherinelle. Valeria Mangani, vicepresedintele Alta Roma/Alta Moda, Svetlana Horvat, presedintele Serbia Fashion Week sau Radis Nikzad, presedintele Haute Future Fashion Academy din Milano, se numara printre invitatii de marca ai editiei din acest an. Alaturi de ei, la Feeric Fashion Days vor participa ziaristi, bloggeri, fotografi si stilisti din toate cele patru capitale ale modei. Pe pasarelele festivalului de anul acesta vor defila creatii ale unor designeri din Paris, Londra, Milano, New York, Olanda, Spania, Suedia, Serbia, Malta, Argentina, Turcia sau Romania.
„Eforturile echipei de organizare a festivalului isi vad roadele. De-a lungul anului, am participat la numeroase evenimente de talie internationala, in special la evenimente de marca din Italia, Alta Roma sau Milan Fashion Week, de multe ori alaturi de colegii mei, pentru a acumula si mai multa experienta in organizarea unor asemenea evenimente. Feeric Fashion Days se indreapta spre a deveni un punct de referinta in lumea internationala a modei, iar faptul ca atat de multe personalitati marcante din Europa si Statele Unite au acceptat invitatia de a participa la prezentarile de moda din Alba Iulia si Sibiu este o recunoastere a directiei bune inspre care ne indreptam”, spune Mitichi, presedintele Feeric Fashion Days.
        FFD Alba Iulia 2014 -¬ dragos dumitru   (12)
Feeric Fashion Days are loc, intre 4 si 5 iulie a.c., la Alba Iulia si intre 7 si 12 iulie a.c., la Sibiu. Evenimentul este organizat de Fundatia Mitichi si cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu si sustinut de Consiliul Judetean Sibiu, precum si cu sprijinul Primariei Municipiului Alba Iulia.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.