Feeric Fashion Days 2014

Feeric Fashion Days, cel mai important festival de moda din Balcani, porneste in 17 iunie cea de-a saptea editie. Timp de sase zile, designeri, fotografi, bloggeri si ziaristi de moda din toate colturile lumii vin la Sibiu pentru prezentari de moda inedite, desfasurate in locatii spectaculoase, in stilul deja consacrat, care a impus festivalul de la Sibiu pe scena internationala a modei.

FFD

Punctul central al celei de-a saptea editii ramane pasarela suspendata din Piata Mica, pe care vor avea loc prezentarile de moda in cele doua seri de gala ale Festivalului. Pe aceeasi scena din Piata Mica, in 20 iunie, va concerta si trupa Directia 5.

Cea de-a saptea editie a Feeric Fashion Days programeaza prezentari de moda in fantana arteziana din Piata Mare, in Piata Huet, pe Pasajul Scarilor, in curtea Muzeului de Istorie, printre tarabele din Piata Cibin, in Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului, pe podul Regina Maria care traverseaza raul Cibin, in Muzeul Brukenthal, la monumentul Eroilor din Selimbar sau la Palatul Brukenthal din Avrig.

Feeric Fashion Days are loc intre 17 si 22 iunie. Evenimentul este organizat de Fundatia Mitichi si cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu si sustinut de Consiliul Judetean Sibiu. Parteneri principali: Boromir, Kessler, Buonavista

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.