Expoziție personală a artistului SADDO

 

Medieşeanul Raul Oprea alias Saddo se pregăteşte pentru o expoziţie personală. Este prima personală din ultimii 5 ani. Expoziția este organizată în parteneriat cu Centrul Cultural Expo Arte.

Mobius are plăcerea să anunțe FANBOY, expoziția personală a artistului SADDO.
Expoziția prezintă cea mai recentă serie a artistului, un portret complex al unor narațiuni culturale și sociale, prin desene, pânze de mari dimensiuni, tapiserii și sculpturi expuse pentru prima dată.

“Într-un registru puternic POP, Saddo, creează nu doar lucrări pe această temă dar și un ambient. Un plently care omagiază într-un mod interdisciplinar entități și eroi personali care sunt responsabili pentru soundtrack-ul lui personal. Este ceva ce îi place cu adevărat, acest instinct simplu la prima vedere, de a crea lucruri și lucrări pe teme care pur și simplu te atrag. Deci, se poate spune că lucrările (în diverse medii) din acest proiect au și rolul de totemuri și obiecte de cult, nu în sensul unor conotații magice, ci în sensul unei fascinații reale și heartfelt”, spune Lea Rasovszky.

VERNISAJ ȘI LIVE SHOW cu HIP HOP LA FEMININ – 2 octombrie de la ora 18:00 până la ora 00:00, pe strada Dumbrava Roșie nr. 18, București.

Expoziția este deschisă publicului în perioada 2 Octombrie – 7 Noiembrie.

În perioada 2-4 Octombrie, în cadrul NAG puteți vizita expoziția între orele 18:00 și 00:00.

În perioada 6 Octombrie – 7 Noiembrie programul de vizită este de marți până sâmbătă, de la 14:00 la 20:00.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.