Expozitie foto Sebastian Marcovici si Dragos Dumitru

Fotografii Asociatiei Focus Sibiu, Sebastian Marcovici si Dragos Dumitru, verniseaza azi expozitia „Viziuni ale revoltei si tragediei”. Treizeci de fotografii compun o noua expozitie ce poarta marca Asociatiei Focus Sibiu. Sebastian Marcovici si Dragos Dumitru verniseaza azi, expozitia „Viziuni ale revoltei si tragediei”, o expozitie ce surprinde imagini extrem de graitoare din cele cinci piese ale microstagiunii Teatrului National „Radu Stanca” din Sibiu.

 Foto Sebastian Marcovici

Realizate la repetitiile generale, fotografiile spun povestea pieselor „Marat/Sade” – regia Charles Muller, „Amadeus” – regia Gavriil Pinte, „Lectia” – regia Mihai Manutiu, „De ce Hecuba?” – regia Anca Bradu si „Oidip” – regia Silviu Purcarete.

 „Spectacolele de teatru sunt un subiect foarte ofertant pentru un fotograf. De-a lungul anilor am incercat sa transmit prin fotografiile mele aceeasi emotie pe care o transmit actorii pe scena. Expozitia este o premiera in colaborarea cu Teatrul National „Radu Stanca” si speram sa dezvoltam impreuna acest proiect”, spune Sebastian Marcovici, presedintele Asociatiei Focus Sibiu.

Expozitia va fi amplasata in foaierul Teatrului National „Radu Stanca”. Fotografiile vor fi expuse pe panouri iluminate si vor putea fi vizionate timp de o saptamana. Sebastian Marcovici este unul dintre fotografii oficiali ai Festivalului International de Teatru de cinci ani iar Dragos Dumitru a intrat in echipa foto a Festivalului in urma cu doi ani. Vernisajul expozitiei va avea loc la ora 18:30.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.