Expozitie Emil Muresan la Axente Sever

Incepand de azi, 26 aprilie a.c., o parte din lucrarile executate de artistul plastic Emil Muresan pot fi vazute si la Axente Sever. Expozitia permanenta a fost inaugurata azi, in cadrul muzeului cetate aflat in biserica fortificata.

Biserica fortificata Axente Sever se afla in mijlocul satului cu acelasi nume, chiar langa drumul principal. Are un program de vizitare, dar in interior locuieste o familie care va poate deschide si in afara progamului.

In incinta bine intretinuta si plina de flori, gasim si o mica pensiune, asa ca cei impresionati de farmecul locului pot petrece aici o noapte in atmosfera misterioasa a bisericii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.