Expozitie de postere si afise „Noi si chimia”

Clubul Copiilor Medias in parteneriat cu Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret prin Biblioteca municipala ,, St.L.Roth” va invita maine, la ora 10.00, la vernisajul expozitiei  de postere si afise „Noi si chimia” din cadrul concursului national „CHIMIA – STIINTA SAU MAGIE ?” – editia a II-a,  coordonat de prof. Raisa Pinzar, care se va desfasura in Sala de conferinte a Bibliotecii municipale St. L. Roth Medias. La cele trei sectiuni din cadrul concursului au fost inscrise peste 150 de lucrari din 22 de judete ale tarii.

Laboratory glass

Sectiunile concursului sunt:

1. „Noi si chimia ”- expozitie-concurs de postere stiintifice adresat elevilor din clasele V-XII

2. „Experimente si amuzamente chimice”- concurs de prezentari power point sau filme care surprind desfasurarea unui experiment realizat de elevii din invatamantul primar, gimnazial si liceal.

3. „Chimia si mediul inconjurator” – concurs de proiecte/miniproiecte de mediu realizate de elevii din invatamantul primar, gimnazial si liceal.

Scopul acestui concurs consta in dezvoltarea creativitatii elevilor prin atragerea in minunata si misterioasa lume a chimiei.

Obiectivele proiectului sunt:

•          Corelarea teoriei cu practica, cu partea experimentala si aplicativa

•          Dezvoltarea capacitatilor de relationare, analiza, sinteza

•          Dezvoltarea capacitatilor de comunicare, lucrul in echipa

•          Aplicarea chimiei in viata cotidiana

•          Stabilirea relatiilor  interdisciplinare intre chimie, fizica, biologie, ecologie, matematica, etc.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.