Expozitie de medalii si insigne cu chipul poetului Mihai Eminescu

In cursul zilei si maine, la Medias va fi o expozitie de medalii si insigne cu chipul poetului Mihai Eminescu. Obiecte apartin colectionarul mediesean ing. Stoia Romeo Lucian, membru al asociatie filatelistilor medieseni si un pasionat de heraldica.

Eminescu

Expozitia este gazduita de Biblioteca Municipala „St.L.Roth”, sectia copii care va marca Ziua Culturii Nationale printr-un program special dedicat aniversarii a 164 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu, avandu-i ca protagonisti pe elevii Sc. Generale „H.Oberth” Medias, indrumati de prof. Carmen Matei. Din program mai fac parte momente literar-artistice, o trecere in revista a vietii si operei lui M.Eminescu, o expozitie de carte tematica si o expozitie de desene  ale elevilor Sc. Generale „M.Eminescu” Medias, indrumator prof. Dan Zaharia.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.