Expozitie de fotografie „Transilvania mea”

Mai multe fotografii realizate de copii din Mosna, Axente Sever si Biertan sunt expuse la Bucuresti. Azi de la  ora 19:00, va avea loc Sala de Lectura – Ceainaria Teatrului ACT vernisajul expozitiei Transilvania mea – expozitie de fotografie realizata in vara anului 2010 de copii din 9 sate transilvanene, in urma unor workshop-uri integrate in proiectul Itinerarul Cultural al Bisericilor Fortificate 2010. Localitati participante: Mosna (SB), Axente Sever (SB), Saschiz (MS), Cincu (BV), Biertan (SB), Cirta (SB), Chirpar (SB), Hosman (SB).

Indrumatori au fost Zoltán Simonffy si Mihai Dragomir iar proiectul este organizat si sustinut de Asociatia Mioritics impreuna cu  Institutul European pentru Itinerare Culturale.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.