Expozitie de costume de epoca si modernizate la Copsa Mica

Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copsa Mica pregateste pentru perioada 31 martie – 10 aprilie 2014, expozitia internationala „Moda ieri si azi-limbaj unic si etern”. Este vorba despre o expozitie de costume de epoca si modernizate, realizate de elevii scolii si colegii lor din scolile partenere din Italia, Finlanda si Turcia, in cadrul proiectului multilateral Comenius cu tema „Moda in muzee”.

Costumele au fost prezentate pentru prima data, in Italia (la scoala coordonatoare a proiectului), de catre elevele scolilor partenere, in cadrul unui show de moda si au fost expuse la Muzeul Municipalitatii din Modena.

afis expo moda

Expozitia va fi inaugurata oficial la Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copsa Mica in data de 31 martie 2014, unde va putea fi vizitata de toti cei interesati, urmand ca apoi, aceasta sa fie gazduita in luna mai (a.c.) de scoala partenera din Mudanya, Turcia.

Aceasta expozitie reprezinta pentru Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copsa Mica, prilejul de a demonstra, prin produsele realizate, calitatea pregatirii profesionale dobandite in scoala. In acelasi timp, pe baza  modelelor si rezultatelor muncii colegilor din alte scoli europene, se doreste  constientizarea tuturor elevilor scolii, cu privire la necesitatea unei pregatiri temeinice pentru integrarea cu succes pe piata muncii europene, pentru reusita profesionala intr-un cadru competitiv si concurential european.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.