Expozitia SpeoArta, la Muzeul Gazelor Naturale

In data de 1 august, de la ora 17:00, la Muzeul Gazelor Naturale va avea loc deschiderea oficiala a expozitiei de arta fotografica subterana, intitulata “SpeoArta”.

Evenimentul este realizat in colaborare cu Asociatia de Speologie, Ecologie si Turism   „Polaris Med”. Scopul acestei expozitii este acela de a aduce in atentia publicului acest mediu atat de fragil, din cauza interactiunii cu lumea exterioara, care este minima.

Fotografiile sunt realizate de speologi din diverse orase din tara si strainatate si reflecta emotiile si satisfactiile pe care acestia le transforma ulterior in adevarate lucrari de arta. Expozitia va putea fi vizitata in perioada 01-15 august, in intervalul orelor 08:00-16:00, la Muzeul Gazelor Naturale.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.