Expozitia MINERALIA

La inceputul lunii cadourilor, descoperiti frumusetea si stralucirea pietrelor la expozitia MINERALIA MEDIAS, care va fi deschisa timp de patru zile, in perioada 12-15 decembrie a.c., in intervalul orar 10:00-18:00, la Muzeul Gazelor Naturale situat pe str. Soseaua Sibiului nr.5.

„Va invitam la editia din acest an a celei mai mari expozitii de cristale, pietre pretioase si semipretioase-Mineralia. Va prezentam minerale brute in stare naturala, cristale perfecte cu cele mai diverse forme, agate, geode si esantioane de colectie.Obiecte decorative sculptate in calcar, agat, calcedonie, jasp, aragonit, malahit sau jad.Bijuterii create exclusiv din pietre fine, pietre de podoaba sau pietre pretioase: turcoaz, granat, acvamarin, turmalina, fluorina, tanzanit, smarald, safir sau rubin. Acestea vor fi completate de coliere din chihlimbar, perle naturale si coral”, spun organizatorii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.