Expozitia „Magia iernii” la Muzeul Municipal Medias

Muzeul Municipal Medias doreste sa incurajeze si sa sustina micii artisti, oferindu-le posibilitatea de a se  prezenta in fata publicului larg cu o parte din realizarile lor artistice.  Astfel, in aceasta perioada propune publicului vizitator expozitia temporara de pictura si desen: „Magia iernii” cu cele mai deosebite si interesante lucrari de culoare si grafica realizate de grupuri de elevi  de la institutii de invatamant din Medias. Vernisajul expozitiei va avea loc maine, la ora 15:30, iar publicul va putea vedea lucrarile pana in data de 17 ianuarie 2015.

 Expozitia Magia iernii

Lucrarile expuse prezinta o tematica specifica Sarbatorilor de Iarna si transpun prin culoare si desen imaginea idilica a sentimentelor si viselor nascute din puritatea copilariei. Expozitia este realizata in parteneriat cu Scoala cu clasele I-VIII, Nr. 7; Scoala cu clasele I-VIII, C-tin Ioan Motas si Scoala cu clasele I-VIII, Istvan Báthory din Medias, sub indrumarea si coordonarea profesorului Sorin Panazan. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.