Expeditie medieseana pe Matterhorn

Azi la ora 12:17 un grup de aplinisti medieseni se afla pe varful Matterhorn. Expeditia a pornit de la Medias in data de 2 august si azi la pranz a ajuns la punctul terminus. Willy Schuster mi-a trimis un SMS, confimand reusita baietilor „un vis devenit realitate (pentru mine), azi la ora 12,17 minute echipa formata din Luci, Nicolae din Cluj si Willy a urcat pe varful Matterhorn”. Felicitari baietilor  si detalii o sa aflam cand grupul revine la Medias.


Matterhorn (Monte Cervino), situat la granita dintre Italia si Elvetia in Alpii Pennini, este unul dintre cele mai vestite si mai deosebite masive muntoase din lume. Are forma unei piramide abrupte si inclinate, al carui perete estic este aproape vertical si care se ridica la o altitudine de aproape 1000 de metri deasupra ghetarilor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.