Expeditia Dianthus Medias pleaca miercuri in Nepal

Miercuri, 3 aprilie a.c. un grup format din 10 membrii si simpatizanti ai Asociatiei de Turism si Ecologie Dianthus Medias, pleaca in Nepal.  Este pana acum cel mai numeros grup de medieseni care pleaca in tara situata la cea mai mare altitudine. Expeditia va avea loc intre 4-26 aprilie 2019, durata efectiva a expeditiei pe munte fiind de 17 zile. Mediesenii vor zbura Bucuresti – Kathmandu, cu escala in Dubai.

Componenta echipei este formata din: Marius Rus, Gheorghe Dudas, Olimpia Toma, Florina Negru, Anamaria Teglas, Feri Teglas, Alina Lupu, Alexandra Cioc, Ovidiu Mocanu si Cristian Popa. Membrii expeditiei vor ajunge la altitudinea maxima de 5416 m – pasul Thorong La. Circuitul Annapurna este unul dintre cele mai populare circuite de trekking in Himalaya din Nepal.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.