Excursie muzicala la Berlin

La inceputul lunii februarie zece copii din Medias vor pleca intr-o excursie muzicala in Germania. Elevii sunt de la Scoala Generala “Hermann Oberth” si Liceul “St.L.Roth”. Excursia va dura o saptamana si, in data de 4 februarie a.c., elevii vor concerta la Berlin. Edith Toth, care va fi insotitoarea grupului, mi-a spus ca este a opta experienta muzicala a elevilor medieseni, devenita deja o traditie datorita unui parteneriat cu domnul Christian Kühne. Copiii vor sustine concerte la Berlin si Olbersdorf.

excursie muzicala_1

“In Berlin suntem asteptati de biserica partenera Friedrichshagen. Cu ei vom petrece timp de joi pana luni. Vom cunoaste Berlinul, intram chiar si la Bundestag. Sambata pregatim un program muzical cu copiii de-acolo si duminica vom canta impreuna. Luni plecam mai departe in Kohren-Sahlis,unde incepe saptamana muzicala. Cu alti 50-60 de copii din landul Saxonia ne vom petrece timpul cantand si dansand”, mi-a spus Edith Toth.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

7 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.