„Exclusiv în România”, ediţie realizată parţial la Mediaş (video)

Azi, 11 octombrie, de la ora 15.30, TVR 1 prezintă emisiunea „Exclusiv în România”, ediţie realizată parţial la Mediaş. Cristian Tabără a poposit în oraşul nostru pentru a afla povestea lui Hermann Oberth, cel care avea să devină unul dintre cei mai importanţi oameni de ştiinţă născuţi pe teritoriul României de azi, unul dintre părinţii rachetei şi astronauticii. Mai multe detalii ai aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu


  1. Totul într-un anonimat caracteristic celor care se bat în piept că-l promovează pe Oberth. În realitate mai au multe de învățat și mai ales studiat. și când te gândești că sunt plătiți pentru asta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.