Evenimentul Zilei scrie despre Ovidiu Dan

Ziarul Evenimentul Zilei a publicat ieri, 25 octombrie a.c., un articol despre medieseanul Ovidiu Dan. Articolul intitulat “Un detectiv particular a descifrat un mesaj codat al masonilor!” prezinta decodatea unui document masonic aflat in Arhivele Nationale din judetul Sibiu.

“Azi, in revista Evenimentul Istoric, sub specificatia Breaking News, a fost publicata o decodare a unor atribute francmasonice pe care o facusem in timpul cercetarilor cu privire la razboiul civil din 1784. Deschizind link-ul https://ovidiudan.wordpress.com/…/masoneria-si-marele-plan…/. cititorii vor putea lectura textul si vor vedea ca nu intotdeauna strainii au vrut sa facă rau românilor. Lectura placuta, va doresc”, anunta aseara pe facebook Ovidiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.