Eveniment cultural : Arta si Literatura medieseana

Asociatia Culturala „Mediasul Nostru” va invita joi, 26 martie a.c., de la orele 18.00, la Galeria Municipala de Arta, din P-ta R. Ferdinand I nr. 1, la un dublu eveniment, literar si artistic. Este vorba de lansarea volumului de proza „De ce nu canta cucuveaua” al Mariei Cozmescu si de vernisajul unei expozitii cu lucrari ale artistilor plastici Ioan Sarlea, Niculae Tolea, Ioan Todoran si Emil Muresan.

lansare-carte-si-epoziti-arta-afis

Prin acest eveniment, Asociatia Culturala ”Mediasul Nostru”, cu sprijinul Directiei Municipale pentru Cultura Medias, isi propune sa continue sustinerea si promovarea creatiei artistice si literare mediesene.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.