Eveniment caritabil: Concertul Ecumenic de Crăciun

La fel ca în anii trecuți la Concertul Ecumenic de Crăciun se va aduna o colectă pentru Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Mediaș. Organizatorii își doresc foarte mult ca această tradiție și acest gest de milostenie să continue, pentru care conducerea spitalului transmite mulțumiri anticipate.
„Sperăm că parohiile medieșene, dar și mulți alți oameni de suflet vor dona și în acest an pentru copiii noștri. Contul Spitalului Municipal Medias, în care se pot face donații, este: Spitalul Municipal Mediaș str. Cloșca nr. 2
cod fiscal: 4751469 Banca: Trezoreria Mediaș Cont IBAN: RO84TREZ57721F370100XXXX Vă mulțumim în avans pentru generozitate!”, transmit organizatorii.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.