Etica jurnalistica in perioada de criza

Centrul pentru Jurnalism Independent si Fundatia „Konrad Adenauer” organizeaza azi si maine la Sibiu, seminarul „Cat de importanta mai este etica jurnalistica in perioada de criza? Participantii vor avea ocazia sa cunoasca si sa dezbata efectele pe care prevederile referitoare la viata privata din noile Coduri Penal si Civil le au asupra activitatii jurnalistilor si sa discute necesitatea autoreglementarii in presa. Se va discuta, de asemenea, despre rolul “senzationalului” in jurnalism si despre efectele crizei economice asupra eticii jurnalistice si a presei, in general. La seminar va participa Dl. Mathias Weimer, GM CORPORATE MEDIA Serbia (CMS)/ BD Director WAZ Media Group Serbia. Moderatorii intalnirii vor fi Ioana Avadani, Director executiv al Centrului pentru Jurnalism Independent si George Ene, Secretar general al Clubului Roman de Presa.
Seminarul este deschis jurnalistilor din toata tara, din presa scrisa, audiovizual si online, precum si cadrelor didactice si studentilor de la facultatile de jurnalism. O sa revin cu detalii despre desfasurarea evenimentului.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.