Eric Sardinas live in Sighisoara

Iubitorii de blues si rock din Romania si-au dat intalnire aseara la sala Mihai Eminescu din Sighisoara la concertul lui Eric Sardinas. Chiar daca Eric a mai fost in Romania,  sunt sigur ca cei care stiau “ce ii poate chitara” au venit sa il vada,  indiferent de cati kilometrii au avut de calatorit.


Eric Sardinas

Cu un sunet foarte bun si un show explosiv Eric Sardinas & Big Motors si-au facut aseara datoria cu varf si indesat. S-a cantat atat acustic cat si electric,  cele doua stiluri fiind imbinate perfect de Eric cu ajutorul chitarilor dobro pe care le-a manuit ca un adevarat bluesman care a facut pactul cu necuratul. In setul de o ora si jumatate artistul a cantat piese de pe cele trei albume dar si cateva coveruri. Publicul a reactionat cel mai bine la „Down to Whisky” si a urmarit cu sufletul la gura solo-urile incredibile pe care le-a „crosetat” Eric.

Erisc Sardinas & Big Motors

Cei din Big Motors,  Levell Price (bas) si  Bernie Pershey (drums) se pliaza perfect pe stilul lui Sardinas fiind la randul lor niste intrumentisti desavarsiti.  Din concertul de ieri nu avea cum sa lipseasca o compozitie a chitaristului Robert Johnson pe care Eric la ascultat la varsta de sase ani. La bis sala a fost ridicata in picioare de piesa „Roadhouse Blues ” a celor de la Doors.


Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.