Eric de Oliveira revine pe teren in 15 septembrie

Eric de Oliveira ar putea juca din nou sub culorile Gaz Metan Medias in meciul cu Concordia Chiajna. Brazilianul asteapta in acest moment cartea verde si reprezentantii clubului spera sa intre pe teren in meciul din data de 15 septembrie.

In cadrul conferintei de ieri presedintelui Clubului Gaz Metan, Ioan Horoba, a declarat ca este foarte atasat de brazilian dupa parerea domniei sale Eric este “victima unor smasari din Brazilia in complicitate cu cei din Romania, care atunci cand va veni vremea, am sa spun lucrurilor asa cum sunt, care l-au incurajat si l-au facut sa plece de la Gaz Metan, in loc sa stea acasa si sa mearga la CFR Cluj, sa aiba un salariu super decent si sa joace astazi si pentru a accede in grupele Super League”.

Interviu cu Eric de Oliveira.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu


  1. Ma bucur mult pt. revenirea lui in echipa Gaz Metan!
    pacat ca a plecat de la echipa cind avea cel mai mult nevoie de el si Gazu era pe val!
    astept cu nerabdare sa-l vad pe gazon in culorile alb negru!
    chear zilele trecute am vb.cu el si zicea ca abea asteapta ca sa joace si sa ajute echipa la performante mai bune!
    Hai GAZU!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.