Emil Muresan si-a expus o noua sculptura

Artistul plastic Emil Muresan si-a expus o noua lucrare. Este a unsprezecea sculptura pe care artistul mediesean a realizat-o pentru municipalitate si poate fi admirata in fata Bibliotecii „St.L.Roth” din Medias. Pentru a finaliza lucrarea “Pasarea orasului”, Emil Muresan a lucrat timp de doua luni.

Emil Muresan

Anul acesta este unul special pentru Muresan, care aniverseaza 70 de ani de cariera artistica si 60 de ani de casatorie. In decursul celor 70 de ani de activitate, artistul plastic Emil Muresan a realizat peste 20 de sculpturi monumentale, in Medias si alte localitati din tara, 200 de sculpturi in piatra si modelaj, activitati de restaurare, scenografie, decoratiuni publicitare.

Dupa anul 1990, atentia artistului s-a indreptat spre forme noi si tehnici de expresie artistica, precum panza de paianjen (300 de lucrari) si metal ( 80 lucrari), multe din acste creatii artistice aducandu-I faima nationala si internationala.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

38 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.