Emanuel Varga: Sper ca echipa din care am facut parte sa castige!

Medieseanul  Emanuel Varga, cel mai tanar participant in acest an la X Factor a publicat aseara un mesaj pe facebook, despre experinta lui, la acest show de televiziune.

Emanuel Varga X Factor

“Din pacate nu am trecut mai departe, dar eu zic ca pana unde am ajuns, pentru prima oara este foarte bine. Va multumesc tuturor pentru mesajele de incurajare. Cu siguranta o sa mai particip dar peste 4 ani cand o sa am mai multa experienta, ma bucur pentru cei care au ramas si le tin pumnii . Am primit foarte multe porecle in comentarii, dar eu le iau ca pe niste complimente . S-au legat frumoase prietenii. Chiar daca nu am ramas mai departe eu ii sustin si sper ca echipa din care am facut parte sa castige!”

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

18 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.