Elevii din Copsa Mica, locul 3 la concursul “Cu viata mea apar viata”

Baza Sportiva “Pompierul” a Inspectoratului Judetean Pentru Situatii de Urgenta “Cpt. Dumitru Croitoru” al judetului Sibiu, a gazduit la inceputul saptamanii concursul destinat liceenilor, cu tematica de protectie civila “Cu viata mea apar viata”.

Castigatori Copsa Mica

La concurs a participat si un echipaj de elevi de la Liceul Tehnologic “Nicolae Teclu” din Copsa Mica, indrumati de catre profesorul Nicolae Sorin,  profesoara Roba Claudia si seful SVSU Copsa Mica, Vasiu Dan. In cadrul concursului s-au intrecut 12 echipe din judetul Sibiu, iar dupa desfasurarea probelor constand in o proba teoretica si doua probe practice, echipa noastra a obtinut o binemeritata clasare pe podium, pe locul III.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.