Elevii din Copsa Mica, locul 3 la concursul “Cu viata mea apar viata”

Baza Sportiva “Pompierul” a Inspectoratului Judetean Pentru Situatii de Urgenta “Cpt. Dumitru Croitoru” al judetului Sibiu, a gazduit la inceputul saptamanii concursul destinat liceenilor, cu tematica de protectie civila “Cu viata mea apar viata”.

Castigatori Copsa Mica

La concurs a participat si un echipaj de elevi de la Liceul Tehnologic “Nicolae Teclu” din Copsa Mica, indrumati de catre profesorul Nicolae Sorin,  profesoara Roba Claudia si seful SVSU Copsa Mica, Vasiu Dan. In cadrul concursului s-au intrecut 12 echipe din judetul Sibiu, iar dupa desfasurarea probelor constand in o proba teoretica si doua probe practice, echipa noastra a obtinut o binemeritata clasare pe podium, pe locul III.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.