Elevii de la SNG sustin „Let’s Do It, Romania!”

SNG LDR 2010

Elevii de la Scoala Nationala de Gaz Medias sustin proiectul „Let’s Do It, Romania!”. Coordonati de Cristina Pustai, elevii medieseni au fost de acord sa participe la cel mai mare proiect de ecologizare, propus vreodata in Romania. Detalii despre modul in care tinerii se vor implica in acest proiect gasesti pe blogul lor deschis special pentru aceasta actiune.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

2 comentarii


  1. Multumesc, Mircea, eu in numele tuturor celor care cred in filosofia, deloc complicata dealtffel, a acestui proiect. Este doar un semn, micut ..ca ne pasa. multumesc


  2. Mircea Hodarnau sustine Let’s do it, Romania ! poate ne ajuti cu o chestie de genul asta 😀 si poate mai implici si alte vipuri locale…ce zici ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.