Elevi medieseni in excursie muzicala la Dresda

Un grup de cu 11 copii din Medias vor pleca azi intr-o excursie muzicala in Germania. Elevii sunt de la Scoala Generala “Hermann Oberth” si Liceul  “St.L.Roth”. Excursia va dura o saptamana si elevii vor poposi la Dresda, Schönburg si vor sustine un concert la Oberlungwitz.

800px-Dresden-Zwinger.courtyard.04

 “O sa studiem si canta piese pe 4 voci, in germana, engleza si saseasca (anii trecuti cantam in romana si maghiara), un musical „Die Speisung der 5000” si copiii se vor imparti in diferite grupe instrumentale: orchestra, flaut, instrumente de alama (Posaunenchor), corul mic si instr. Orff. Vom canta mult, vom dansa, vom avea o seara de muzica camerala, vom juca teatru, vom vizita muzeul si turnul din Schönburg si Biserica Evanghelica” mi-a spus Edith Toth care va fi insotitoarea grupului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.