Elevi din Schwäbisch Hall in vizita la Medias

O parte din elevii Scolii din Schwäbisch Hall, Germania, se afla timp de o saptamana in vizita la Medias. Vizita face parte din cadrul unui parteneriat inceput acum 7 ani, intre Liceul ST.L.Roth Medias si Scoala din Schwäbisch Hall Germania.  Astazi 51 de elevi insotiti de cadrele didactice de la cele 2 institutii de invatamint au vizitat Casa Gazelor Naturale.

elevi germani

Domnul professor Gosa Marius, reprezentant din partea Licelul St. L. Roth a declarat ca elevii straini sunt veniti la Medias pentru o saptamina, in cadrul acestui proiect, timp in care desfasoara activitati impreuna cu elevii Liceului Roth. In primavara acestui an elevii claselor a X-a, de la liceul mediesean, i-au vizitat pe colegii lor germani.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.