Ei sunt mediesenii care participa la X-Factor 2015

Au mai ramas doar cateva ore pana incepe noul sezon X-Factor Romania. Cel mai urmarit talent-show al celor de la Antena 1 debuteaza azi, 17 septembrie a.c., cu cel de-al cincilea sezon. In aceasta editie, avem de sustinut doi medieseni: Bianca Kadar si Alexandru – Nicolae Bucur. I-am rugat pe cei doi sa se prezinte.

Bianca Kadar

“Ma numesc Kadar Bianca Maria, in curand implinesc 18 ani, studiez la Colegiul Tehnic Mediensis, sunt in clasa a XII-a, iar pasinea mea suprema este muzica! Cum a aparut pasiunea pentru muzica? In urma unui incident nu tocmai placut, si anume divortul parintilor mei…. Muzica m-a ajutat sa trec peste acest impas si m-a facut sa nu simt suferinta. Mi-am gasit refugiul. Cand cantam, ma dezlipeam pur si simplu de realitate si imi cream o lume a mea, unde toate erau bune si frumoase. Am cantat ”Stand by me” – Prince Royce, decizia juriului a fost pozitiva, drept pentru care am obtinut trei de DA!, dar nu am intrat pe lista cu participantii pentru Bootcamp. Totul depinde de votul publicului si e mai convenabil asa, pentru ca ma plaseaza mai aproape de semifinale si finale”, mi-a scris vocea feminina care asteapta voturile voastre.

Alexandru Nicolae Bucur

“Ma numesc Alexandru Nicolae Bucur si am 20 de ani. Am terminat Liceul Teoretic ”Stephan Ludwig Roth” din Medias, iar acum sunt student la Informatica, la Facultatea de Matematica si Informatica din Brașov. Am cantat in Medias la baluri de caritate, la balurile de la Liceul ”St.L.Roth” si am castigat trei ani la rand la Cupa “Vivat Academia”, la sectiunea muzicala. Am trecut de preselectiile de la Sibiu cu piesa George Ezra – ”Budapest”, iar apoi am mers la Bucuresti, unde am luat trei de DA din partea juratilor, pentru interpretarea piesei lui Tom Jones- ”I who have nothing”. Din pacate, nu am intrat mai departe in Bootcamp, dar mai am o sansa ca sa trec direct in Galele live prin votul publicului. Dupa difuzarea momentului la TV, votul este deschis 24 de ore. Se poate vota prin aplicatia X Factor Romania, care se poate descarca de pe App Store sau Google Play”, spune vocea masculina care intra in joc.

In sezonul cinci al emisiunii concurs “X Factor” va exista un element de noutate, prin faptul ca voturile publicului din etapa auditiilor pot duce direct in Galele live favoritul acestora. La finalul celor 11 episoade de auditii, vom avea un top al celor care au primit cele mai multe voturi cu un castigator, acesta calificandu-se in galele live.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

47 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.