Echipa filmului SCARA vine la Sibiu

Echipa filmului SCARA vine la Sibiu: actorii și regizorul vor fi prezenți la o proiecție specială. Regizat de Vlad Păunescu, SCARA are în distribuție actori consacrați, dar și noile vedete ale scenelor bucureștene: Eduard Trifa, Ana Maria Guran, Voica Oltean, Horațiu Mălăele, Magda Catone sau Valentin Teodosiu. Mâine, 22 octombrie, ora 19:00, la Centrul cultural „Ion Besoiu”, Sala Mare, va avea loc o proiecție specială a filmului Scara, urmată de un Q&A cu regizorul Vlad Păunescu și o parte din echipa de actori.

Filmul urmărește parcursul unui tânăr venit din provincie la București, unde devine unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale, un star al anilor ’80, iar apoi o figură marcantă a evenimentelor din jurul Revoluției și Mineriadei. Inspirat din viața actorului Dragoș Pâslaru.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.