Dumitru Chisalita, consilier al ministrului Energiei

Dumitru Chisalita este noul consilier al ministrului Energiei. Medieseanul si-a mutat activitatea de la Casa Gazelor Naturale din Medias la Bucuresti si va coordona actiunile privind strategia energetica la nivel national.

Dumitru Chisalita

Chisalita este expert tehnic extra judiciar si consultant in domeniul petrol si gaze eliberat de Asociatia Expertilor Europeni Agreati din Paris, absolvent al Facultatii de Inginerie Sibiu – Specializarea Ingineria si managementul sistemelor de productie, cu masterate in “Valorificarea Gazelor Naturale” Universitatea Sibiu, in „Managementul si marketingul petrolului” Universitatea Petrol si Gaze Ploiesti, in „Modernizarea energetica a cladirilor” Universitatea Brasov si titlul stiintific in domeniul Stiinte Ingineresti, Specializarea Mecanica fluidelor. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

6 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.