Duminica de Florii – concert traditional de pricesne

Mediesenii sunt invitati duminica, 21 aprilie 2019 la Sala Traube, cu incepere de la ora 18.00, la un eveniment artistic si cultural de suflet, care sa aduca, in fiecare din noi, pacea si lumina Sarbatorilor Pascale.

Duminica de Florii – concertul traditional de pricesne inchinat Saptamanii Mari si Sarbatorii Invierii Domnului este organizat de Primaria municipiului Medias, alaturi de Protopopiatul Ortodox Roman Medias si  aduce, in fata publicului, pricesne si cantece religioase interpretate de solistii vocali Emilia Muntean, Diana Cretu, Aurelian Suciu si Dan Filut Tabara, dar si un recital de exceptie sustinut de Corala Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil a Catedralei Ortodoxe Medias, insotit de un cuvant de invatatura rostit de Parintele Protopop Ovidiu Ioan Gaban, despre insemnatatea, semnificatiile si simbolurile Sarbatorii Floriilor si a Invierii Domnului. Intrarea este libera.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.