Dubla victorie pentru Manea Marcel

Manea Marcel a castigat ieri Cupa Romaniei la categoria 90 kg. Culturistul si-a adjudecat si prima pozitie la concursul open. In septembrie sportivul clubului mediesean Power Gym si-a aparat titlul de campion national la categoria 90 kg la Campionatele Nationale de Culturism, Fitness si Body Fitness desfasurate la Bistrita.

Manea Marcel Cupa Romaniei Medias 2013

Marcel este pentru a cincea oara cel mai bun culturist din Romania la categoria sa si in luna iunie a castigat si o medalie de bronz la balcaniada. Mai jos poti vedea cateva imagini de la Cupa Romaniei de ieri de la Sala Traube din Medias si evolutia lui Marcel la finalul materialului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.