Dubla expeditie medieseana in Iran si Georgia

 dan si anikoIn zilele urmatoare, Dan Caba si Anikó Jakab pleaca intr-o dubla expeditie. Mediesenii au in plan ascensiunea a doua varfuri, in Iran si Georgia.

In prima parte a expeditiei, cei doi vor urca varful Damavand – 5610m (cel mai inalt vulcan al Asiei), dupa care se vor indrepta spre Georgia, unde urmeaza varful Kazbek 5033m. Expeditia este sponsorizata de Transavia si Kromberg & Schubert.

La inceputul acestui an, Anikó Jakab si Dan Caba au mai escaladat cel mai inalt varf din Uganda. Expeditia s-a desfasurat in perioada 8 – 20 ianuarie a.c., destinatia finala fiind Margherita Peak (5.109 m), varf situat in Muntii Ruwenzori, din al carui ghetar izvoraste Nilul.

damavand Varful Kazbek

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

86 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.