Doua lansari de carte vineri la Medias

Directia municipala petru Cultura, Sport, Turism si Tineret, va invita vineri, 19 octombrie 2012, ora 17 :00, la Biblioteca municipala „St.L.Roth” Medias la doua lansari de carte. Lansarile vor avea loc in Sala de conferinte fiind vorba de volumul de poeme “Dereticarea spatiului” al autoarei Ligia Csiki din Medias si cel de eseuri “Obsesia arhetipului” semnat de Nicolae Suciu din Dumbraveni. Prezentarea cartilor va fi facuta de scriitorul clujean Stefan Melancu.

Detalii despre alte patru lansari de carte care vor avea loc saptamana viitoare poti afla de aici. Mai jos este o inregistrare cu poetul Stefan Melancu recitand la vernisajul expozitie de pictura „Vara a Firii” de la Zlagna, comuna Birghis.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.