Donatie Rotary Club Medias

Rotary Club Medias va dona azi la ora 12:00, Spitalului Municipal Medias, Compartimentului Neo-Natologie, 5 aparate anti-apnee destinate noilor nascuti. Actiunea face parte dintr-un proiect care consta în furnizarea de echipamente de monitorizare a apneei (tulburarilor de respiratie) la sugar pentru sectiile de pediatrie si neonatologie ale spitalelor din Romania si Republica Moldova. In conditiile lipsei de personal si a dotarii adesea precare cu aparatura medicala, echipamentele de monitorizare anti-apnee se vor dovedi foarte utile pentru supravegherea tulburarilor de respiratie ale nou-nascutilor si sugarilor cu risc.

Cele 420 de echipamente au fost achizitionate din fondurile proiectului si vor fi distribuite GRATUIT tuturor cluburilor Rotary din Districtul 2241 care au confirmat participarea la acest proiect. Fiecare club va primi un numar prestabilit de echipamente, valoarea contabila fiind de 69,60 USD/bucata, instructiunile de utilizare fiind traduse în limba romana. Furnizorul asigura o garantie de 2 ani de la data livrarii (in conditiile în care utilizarea este conforma cu specificatiile producatorului).

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.