Donatie de carte

Asociatia Culturala “Mediasul Nostru“ a facut zilele trecute o donatie de carte. Reprezentanti ai asociatiei s-au deplasat in localitatile Tarnava, Agarbici, Axente Sever, Blajel si Seica Mare pentru a dona carti scolilor din aceste localitati precum si satelor apartinatoare.

Actiunea a fost parte a proiectului ” Dragoste de Carte ” iar donatia a constat intr-un numar de  aproximativ 500 de volume, care au acoperit o arie larga de genuri: poezie, romane, teatru, carti cu tematică istorica, limbi straine etc.

Prin acest gest asociatia spera sa aduca un zambet si o raza de soare in sufletul elevilor situati în mediul rural si un sprijin pentru cadrele didactice angrenate in procesul instructiv-educativ de formare a tinerei generatii“ se specifica intr-un comunicat de presa.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.