Donatie Casei Memoriale „Hermann Oberth”

Ieri, 25 iunie a.c., la Casa memoriala ”Hermann Oberth” din Medias a fost inaugurata expozitia „Viata si activitatea savantului transilvanean Hermann Oberth”. Cu aceasta ocazie, dl. Liviu Pintican-Juga, reprezentant al Cercului filatelic municipal, a inmanat acestui locas de cultura un bust al savantului Hermann Oberth.

Liviu Pintican donatie bust Oberth

 Aceasta frumoasa piesa de arta a fost oferita cu prilejul expozitiei filatelice cu participare internationala „AEROMFILA 2014” ce a avut loc anul trecut la Sibiu, de catre organizatorii acesteia: Comisia de aerofilatelie din cadrul Federatiei Filatelice Romane, presedinte dl.ing.Alexandru Bartoc, si Asociatia filatelistilor din judetul Sibiu, presedinte dl.prof.Nicolae Salade.

Prin acest act s-a dorit aducerea unui omagiu savantului Hermann Oberth, cu ocazia implinirii a 120 de ani de la nastere. Cu siguranta, acesta frumoasa piesa de arta va completa in mod fericit patrimoniul Casei memoriale dedicate ilustrului savant transilvanean.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

12 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.