DOMINO si Crucea Rosie pentru #Colectiv

Trupa sibiana Domino si Crucea Rosie lanseaza impreuna o colectare de fonduri pentru victimele tragediei din clubul Colectiv. „Am cantat si noi in Colectiv. Am cantat si noi, pe aceeasi scena. Puteam fi noi. Putea fi oricare dintre noi” – Sebastian Marcovici, basistul trupei Domino.

lume lume

Crucea Rosie si trupa Domino se alatura acestor eforturi colective de a contribui la campania umanitara ce se desfasoara in intreaga tara. Cei patru tineri sibieni au reorchestrat una dintre piesele iconice ale muzicii romanesti, piesa „Lume, Lume” a Mariei Tanase.

 Domino #Colectiv

„E o piesa de un tragism iesit din comun. Dar, in acelasi timp, este si o piesa extrem de puternica. Este o piesa care inspira acest popor atat de greu incercat de-a lungul timpului. Am simtit ca versurile acestea, incarcate de atata durere, ne imbarbateaza si ne ajuta sa dam piept cu destinul, oricat de dur ar fi el”, spune Romulus Cipariu, solistul trupei.

 

Noua piesa a formatiei Domino, „Lume Lume”, a fost incarcata pe pagina de internet a Crucii Rosii si va fi disponibila pentru descarcare tuturor celor care aleg sa doneze o suma de bani pentru victimele tragediei din clubul Colectiv in conturile :

EUR: RO22BRDE410SV18508914100

USD: RO37BRDE410SV81385954100

LEI: RO36BRDE410SV29647144100

SWIFT: BRDEROBU

Noua piesa a formatiei Domino, Lume Lume este disponibila aici https://goo.gl/aH0e2w

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.