Doliu national

Guvernul Romaniei a decretat zilele de 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie a.c., drept zile de doliu national, in cadrul unei sedinte de urgenta ce a avut loc azi, la ora 12.30, pentru discutarea situatiei create dupa incendiul devastator produs vineri seara la Club Colectiv din Bucuresti. 

 doliu-national

In general, in zilele de doliu national, drapelul trebuie arborat in berna si la sediile partidelor politice, sindicate, la trecerile frontierei, pavilionul navelor. De asemenea, posturile nationale de radio si televiziune, dar si institutiile de cultura trebuie sa isi adapteze programul, iar toate manifestarile culturale, artistice si sportive programate pentru zilele de doliu sunt amanate.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.