Doi medieseni continua cursa in X-Factor

Mediesenii Tudor Turcu si Ion Mann continua cursa in X-Factor. Tudor si Ion au reusit sa treaca si petrecerea si prima jurizare din boot camp care a constat in adaptarea de a canta intr-un grup. Din pacate culturistul sibian Rasnoveanu Dorin nu a trecut testul dar a spus ca nu regreta acest fapt iar Codau Cornelius Tiberiu a avut aceeasi soarta.

In cursul zilei de azi Tudor a primit mai multe mesaje de incurajare pe Medias News Blog.

  • Doina : Da,sigur ca va ramane in joc,eu il sustin si ii tin pumnii.Hai Tudor,arata-le ce sti!!!

  • Gheorghe Streza : Eu sunt plin de speranta ca v-a ramane, noi ne mandrim cu el, ii tin pumnii, pentru ca ne reprezinta pe noi totii mediesenii, noi ne indentificam cu el si nu in ultimul rand trebuie sa ne stim recunoaste si promova vaorile locale.HAI TUDORE-demonstreaza ca si la Medias am avut valori in domeniu si mai sunt resurse multe in toate domeniile….Bravo…Successsssss!!!

  • Vidam Mihaela : Eu sper ca toti mediesenii sa il sustina pe Tudor pentru ca va avea nevoie de voturi cat mai multe…Eu in Tudor am incredere ca va reusi, dar trebuie si sustinut de noi publicul auditoriu…Bafta multa Tudor Turcu!

  • Zeres Ovidiu : Clar ca ramine in X Factor ii de-al nostru si trebuie sustinut, si inca ceva vreau sa zic ne mindrim cu el pt.ca a ajuns sus de tot in concurs, noi trupa Zoddiac ii tinem pumnii ca-i de-al nostru si orice s-ar intimpla este bun!Rock on Tudor!

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu


  1. I-am vazut prestatia lui Tudor, superrrrrrrr… sper sa ajungi „X FACTOR” succes !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.