Doi ani de la infiintarea CRRPH in Medias

Centrul de Recuperare si Reabilitare pentru Persoane cu Handicap Medias isi deschide portile in data de 4 decembrie 2013, incepand cu ora 12.00, pentru a fi vizitat atat de catre medieseni, cat si persoanele doritoare din judetul Sibiu.

Doctor filling out patient record

Acest eveniment marcheaza o serie de aniversari dedicate beneficiarilor acestui Centru de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap. Astfel, vor fi sarbatorite Ziua Nationala a Romaniei, Ziua Internationala a Persoanelor cu Handicap si doi ani de la infiintarea CRRPH in Medias.

Programul evenimentului  este urmatorul :

– primirea invitaţilor : 12.00 – 13.00

– vizitarea centrului : 13.00 – 13.30

– prezentarea principalelor realizari ale Centrului : 13.30 – 14.00

– expoziţie cu lucrari executate de beneficiari : 12.00 – 16.00

– program artistic oferit de beneficiari : 14.00

 ,,Au trecut foarte repede acesti doi ani de cand a fost deschis Centrul de Recuperare si Reabilitare la Medias,  atat pentru beneficiarii Centrului, cat si pentru mediesenii care au venit cu inima deschisa catre noi. Datorita Proiectelor derulate la CRRPH Medias,  iata ca avem ocazia sa deschidem sala cu 10 computere, recent primite, ca urmare a rezultatelor importante obţinute in cadrul proiectului ,,Sansa de a da un click”, implementat impreuna cu Asociatia “Mediasul pentru Cultura”. Beneficiarii au fost initiati nu doar in tainele internetului de catre voluntarii Asociatiei, ci si in arta manuala, impreuna cu personalul specializat din centru. Realizarile lor vor fi prezentate in expozitia cu tema ,,Sarbatori de iarna magica”. Acest eveniment important nu ar fi putut avea loc fara sprijinul SC. Konsta Splendid SRL, Avon Cosmetics, Top Tech SRL si SC Baum SRL, carora le multumesc in numele beneficiarilor nostri” spun reprezentantii institutiei.                 

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.