DogFest ajunge la SIBIU

Evenimentul DogFest, organizat de Royal Canin, debuteaza din aceasta toamna in Sibiu. Cu ocazia deschiderii magazinului Hornbach Sibiu (Calea Surii Mari, nr. 37), Royal Canin aduce in Sibiu evenimentul anual Dogfest, dedicat iubitorilor de animale si organizat inca din 2013. Doritorii sunt asteptati impreuna cu prietenii lor patrupezi sambata, 24 octombriea.c., incepand cu ora 11:00, in parcarea magazinului Hornbach, pentru demonstratii de dresaj, traseu de obstacole, concursuri de agilitate si prezentari de rase.

Invitatie DogFest Sibiu

 „Asteptam de fiecare data cu mult entuziasm DogFest, un eveniment la care tinem foarte mult si ne bucuram ca-l putem aduce acum in Sibiu, mai aproape de iubitorii de animale. Proiectul s-a nascut in 2012, cu intentia de a oferi proprietarilor de caini din orase un eveniment aproape de ei, la care sa poata participa impreuna cu cainele, ca la o sarbatoare”, a spus Andrei Baraganescu, Events, PRO & KA Marketing Coordinator la Royal Canin.

DogFest este un eveniment de referinta pentru patrupezi, ce se desfasoara anual, devenind o traditie in orase precum Brasov, Timisoara, Bucuresti, iar din aceasta toamna se extinde in Sibiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.