Districtul Protopopesc Greco-Catolic Medias

Zilele trecute am primit volumul ” Districtul Protopopesc Greco-Catolica Medias” . Enciclopedia istorica si geografica a Districtului Protopopesc Greco-Catolic Medias a fost realizata de  Vasile Marculet, Catalina Marculet si Ioan Marculet. Volumul aparut cu sprijinul Directiei Municipale pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret si a Muzeului Municipal Medias, reprezinta un studiu al celor 39 de parohii si 10 filii din cadrul acestui district.  Lansarea volumului va avea loc la sfarsitul lunii septembrie.


Autorii:

VASILE MARCULET (n. 1962) – licentiat in istorie (1994); doctor in istorie (2000). Autor a circa 280 de titluri: carti, studii si articole, publicate in tara si in strainatate.

CATALINA MARCULET (n. 1973) – licentiata in geografie (1998); doctor in geografie (2010). Autoare a peste 260 de titluri: carti, studii si articole, publicate in tara si in strainatate.

IOAN MARCULET (n. 1968) – licentiat în geografie (1998); master in geografie (2003); doctorand in geografie. Autor a peste 260 de titluri: carti, studii si articole, publicate in tara si in strainatate.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu


  1. Fratilooor, tare-i greu sa ajungi in situatii f grele mai ales f f bolnav cu mai multe boli f incurabile, cum ar fi Diabetul ptr care imi fac injectii cu insulina de 4 ori pe zi, am suferit 2 accidente vasculare din trunchiul cerebral, partial sunt paralizat,, tot de doua ori am suferit infarct miocardic antero-septal, pot sa va spun ca am vazut moartea de mai multe ori, sunt un cadavru viu,, numai bunul Dumnezeu stie de viata mea foarte chinuita, zic asta ptr ca duc lipsa de multe cum ar fi, alimente, medicamente, si altele,, ptr ca fac foamea fac apel la toti oamenii cu suflet mare care-l iubeste pe domnul isus hristos, sa faca un gest omenesc sami ajute si destinul meu asa chinuit cum este, sunt sigur ca bunul Dumnezeu va vedea totul, si va rasplati pe fiecare ptr fapta sa, putin din putinul dvs Dumnezeu va face mult la mine, si asa voi trce si eu peste necazul ce sa abatut asupra mea, ptr un mic ajutor din partea ori-cui am deschis cont la banca, raiffaisen bank in romania pe nume mihai feraru are nr,, ro72rzbr0000060004438690 in euro,cod swift este rzbrrobu. momentan sunt in Spania ptr un tratament la un spital, o interventie chirurgicala dopleer, la creier unde am un cheag de sange, pot fi contactat la tel 0034642260031 mihai feraru,, as pute fi ajutat si prin wisternunion,, ptr ca se apropie pastele va doresc un paste fericit si sa fiti sanatosi,, DOAMNE AJUTA ,,A-R.
    http://www.intercer.info/download/mihai_feraru_07.jpg

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.