Din dragoste pentru Gyuri: Mircea Rusu si Zoltan Butuc (video)

Marti, 26 septembrie a.c., am participat la concertul “Din dragoste pentru Gyuri”, care a avut loc la Agnita. La un an de cand Gyuri a plecat prea iute dintre noi, mai multi prieteni s-au intalnit pe scena Casei de Cultura din orasul natal al artistului sa cante, sa recite si sa isi aduca aminte de prietenul lor.

Actorul Mircea Rusu a venit de la Bucuresti sa vorbeasca despre prietenul sau Gyuri. Amandoi au jucat in mai multe piese de teatru si au fost impreuna in turnee. Calatoriile facute impreuna cu Gyuri, intre spectacole, sunt de neuitat pentru Mircea.

Zoltan Butuc l-a cunoscut pe Gyuri la Costinesti, la inceputul anilor `90, cand Divertisul era in floare, iar dupa ani si ani au dat impreuna un casting pentru un film regizat de Radu Gabrea. “Cred ca-l vom descoperi cu timpul, pe acest Ioan Gyuri Pascu”, este de parere Zoly.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.