Dezbatere publica pe bugetul Mediasului

Mediesenii sunt asteptati  sa isi exprime opiniile referitoare la bugetul orasului pe anul 2012. Reprezentantii primariei Medias asteapta pana in data de 30 ianuarie, ora 10:00, sa fie depuse, in scris, opiniile si sugestiile cu valoare de recomandare la sediul Centrului de Informare pentru Cetateni din cadrul Primariei Medias.

 

In data de 23 ianuarie, ora 17:00, in Sala Daniel Thellmann din cadrul primariei, va fi organizata o dezbatere publica privind bugetul local pe anul 2012. Bugetul local este afisat pe site-ul primariei  la Informatii Publice – Buget cat si la centrul de Informare Cetateni.


Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.